PRIVATFLYTNING UDLAND

Udlandsflytning - Europa er vores baghave

Skal du flytte til udlandet eller hjem igen? Så hjælper vi dig også gerne med det. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dine ønsker for din udlandsflytning. Ring på tlf. 22809898, eller udfyld kontaktformularen her på siden.

En særlig service

Vi har flyttet til og fra de fleste lande i Europa. Vores tilgang til udlandsflytninger er lidt anderledes end de fleste andre flyttefirmaers.

Det er normalt at sampakke flyttegods i containere og sende containeren med det firma, der nu skal den vej alligevel, og så lade dem eller deres samarbejdspartnere tømme containeren på modtageradressen.

Det er der nogen, der mestrer til UG, og andre, som hverken kommer helt eller halvt i mål. Vi mener at det skal gøres på en anden måde.

KONTAKT MIG

– Jeg vil gerne kontaktes af Dit Flyttefirma

DITFLYTTEFIRMA-header-logo-img-01
ALSIDIGT FLYTTEFIRMA MED MERE END 25 ÅRS ERFARING – vi lægger vægt på høj kvalitet og minimal fejlmargin. Vi er ikke de billigste i branchen, men vi anvender al vores VIDEN OG KNOWHOW til at gøre din flytning så GNIDNINGSLØS OG NEM som muligt. Kontakt os for et GRATIS BESØG af en flyttekonsulent.
PRIVATFLYTNING-UDLAND-home-bg

Flyttegods skal ikke blandes sammen

Vores tilgang, såvel i Danmark som i resten af Europa, er, at flyttegods ikke skal blandes sammen, og at det ikke skal igennem flere firmaer. Det er vores folk der pakker vognen, det er vores folk der forestår transporten, og det er vores folk, der tømmer vognen igen.

Fast kontaktperson

Vi hyrer gerne eksterne flyttefolk ind, når vi er i udlandet, men der er altid minimum en af vores flyttefolk, som er med på opgaven fra start til slut, og I har én fast kontaktperson, som har ansvaret for jeres flyttegods.

Vi flytter i hele EU fra vores base i Aarhus.

Trust-Kort-img

Gratis Konsulentbesøg

PRIVATFLYTNING-UDLAND-home-bg-1

Stor erfaring med processen ved udlandsflytning

Vi hjælper dig med at lave toldpapirer, pakkelister osv. Vi vil gerne forestå nedpakning, men de fleste af vores kunder ønsker selv at pakke.

Det er vigtigt, når du skal flytte til udlandet, at du kontakter flyttefirmaet, før du begynder at pakke.

Specielt hvis du flytter til et land i Europa, som IKKE er medlem af EU. Der gælder her andre regler for, hvordan der pakkes og redegøres for flyttegodset.

Start med et konsulentbesøg - fysisk eller online

En udlandsflytning bør som alle andre flytninger starte med et konsulentbesøg i dit hjem. Men det kan jo af gode grunde være besværligt, specielt hvis du skal flytte hjem fra udlandet.

Så klarer vi de indledende øvelser over Skype, Facetime eller lignende services, som gør det muligt at få et overblik over opgaven.

Læs også vores 10 Pakkeråd.

Hust at vi tilbyder opmagasinering i samarbejde med Dit Pultekammer.

Flotte anmeldelser på Trustpilot
9,5 Fremragende