FLYTNING AARHUS-KØBENHAVN

Skal du flytte fra Aarhus til København?

Hos Ditflyttefirma.dk har vi markedets laveste pris på Flytning Aarhus-København –  ’Flyt Selv-flytning’ mellem Aarhus og København.

17 m3 flyttevogn med chauffør – KUN: 7.500,- kr.

Vores tilbud på at flytte Aarhus-København / København-Aarhus indeholder alle udgifter til transporten mellem Aarhus og København – således også broafgift, diesel og alle kørte km.

Fordelene ved at flytte med os

Du kender dine flytteomkostninger og skal ikke bekymre dig om at hente eller aflevere flyttevognen.

Vores chauffør møder på din adresse og hjælper dig med at pakke ind og ud af flyttebilen. Selve flytningen til og fra bopæl til bil står du selv for.

7.500,- kr. for flytning Aarhus-København. Inkl. alt. Det er billigere og nemmere end at leje

Har du en flytteopgave, der kræver en større vogn, tilbyder vi samme produkt i en 50 m3 lastvogn til kun:  9.999,- kr. inkl. alt.

Brug for vejledning om hvor stor en vogn, der skal bruges til din flytteopgave? Kontakt os på telefon 22809898.

Vælg Ditflyttefirma.dk til flytning Aarhus-København.

Husk at vi også tilbyder opmagasinering af møbler i samarbejde med Dit  Pultekammer. Kontakt os i dag for nærmere oplysninger.

KONTAKT MIG

– Jeg vil gerne kontaktes af Dit Flyttefirma

Flotte anmeldelser på Trustpilot
9,5 Fremragende

DITFLYTTEFIRMA-header-logo-img
ALSIDIGT FLYTTEFIRMA MED MERE END 25 ÅRS ERFARING – vi lægger vægt på høj kvalitet og minimal fejlmargin. Vi er ikke de billigste i branchen, men vi anvender al vores VIDEN OG KNOWHOW til at gøre din flytning så GNIDNINGSLØS OG NEM som muligt. Kontakt os for et GRATIS BESØG af en flyttekonsulent.