OPBEVARING AF MØBLER OG ANDET INDBO

Opbevaring af møbler i Aarhus

Opbevaring af møbler og andet indbo er nemt med Ditflyttefirma.dk.

Vi samarbejder med Dit Pulterkammer og kan dermed tilbyde møbelopbevaring i Aarhus, Kolding og Randers til markedets bedste priser.

Kontakt os for mere information om opbevaring i forbindelse med en flytning, gennem kontaktformularen her på siden.

En stærk samarbejdspartner

Billig opmagasinering og lagerhotel finder du hos Dit Pulterkammer.

Når du flytter med Ditflyttefirma.dk, behøver du ikke på forhånd at booke et rum til opbevaring af møbler og lign. Vi kan sammen på flyttedagen finde det rigtige opbevaringsrum til dig og dit flyttegods.

Opbevaring af dine møbler hos Dit Pultekammer foregår på en sikker og ansvarlig måde i tørre, aflåste lokaler. Vi har årelang erfaring med at samarbejde med Dit Pultekammer og kan varmt anbefale firmaet for alle former for møbelopbevaring og opmagasinering.

Opbevaringsummene hos Dit Pultekammer er yderst velegnede til opbevaring af indbo som møbler, vintertøj, musikinstrumenter, reservedæk, arvegods og en række andre effekter, du ikke umiddelbart har brug for.

Link til priser og adresse

Nedenfor finder du et link til Dit Pulterkammers hjemmeside, hvor du kan se priser og adresser på opmagasinering og møbelopbevaring i Aarhus, når du skal bruge plads til møbelopbevaring, opbevaring og lagerhotelplads. Pulterkammer.dk

KONTAKT MIG

– Jeg vil gerne kontaktes af Dit Flyttefirma

DITFLYTTEFIRMA-header-logo-img
ALSIDIGT FLYTTEFIRMA MED MERE END 25 ÅRS ERFARING – vi lægger vægt på høj kvalitet og minimal fejlmargin. Vi er ikke de billigste i branchen, men vi anvender al vores VIDEN OG KNOWHOW til at gøre din flytning så GNIDNINGSLØS OG NEM som muligt. Kontakt os for et GRATIS BESØG af en flyttekonsulent.