FLYTTELIFT AARHUS

Flyttelift Aarhus

Flytning med Flyttelift er blevet en dundrende succes for Ditflyttefirma.dk. Flere og flere indser fordelen ved at bestille en lift til flytning til og fra etageejendomme, hvor alternativet er endeløse strabadserende ture op og ned ad trapper med alt for tungt og uhåndterligt flyttegods.

Fordele ved at bruge en flyttelift

Vælger du en flytning med flyttelift, slipper du for en masse bekymringer og besvær, og du slipper for at skulle mobilisere en hær af venner og familie til at bære dine voluminøse ejendele til eller fra højderne.

Med en effektiv lift som praktisk hjælper vil flytteprocessen pludselig se lidt mere menneskelig ud. Og du kan jo stadig invitere familien og vennerne på en forfriskning i anledning af flytningen.

Stig Møller

Adm. direktør for Ditflyttefirma.dk

Egenskaberne for vores flyttelift

Hos Ditflyttefirma.dk har vi et omfattende udstyr, så vi kan håndtere alle slags flytninger perfekt. Flytteliften er en af vores mest benyttede remedier, og den har vist sit værd ved talrige flytninger i Aarhus, Odder og Skanderborg. Måske har du allerede set den i gadebilledet.

Liftens kapacitet er imponerende. Den har en rækkevidde på ikke mindre end 18 meter, og det sætter os i stand til at klare flytninger med lift helt op til 5. sals højde. På trods af sine stærke dimensioner har liften en særdeles handy størrelse, og det er normalt ikke noget problem at køre liften ind i selv smalle baggårde og gyder.

KONTAKT MIG

– Jeg vil gerne kontaktes af Dit Flyttefirma

DITFLYTTEFIRMA-header-logo-img
ALSIDIGT FLYTTEFIRMA MED MERE END 25 ÅRS ERFARING – vi lægger vægt på høj kvalitet og minimal fejlmargin. Vi er ikke de billigste i branchen, men vi anvender al vores VIDEN OG KNOWHOW til at gøre din flytning så GNIDNINGSLØS OG NEM som muligt. Kontakt os for et GRATIS BESØG af en flyttekonsulent.
FLYTTELIFT-AARHUS-body-img

Er en flyttelift noget for dig?

Som det ses, er flytning med lift perfekt til private flytninger. Med brug af liften spares mandetimer, men du skal naturligvis vurdere, om besparelsen i arbejdstid opvejer prisen på leje af liften. Denne beregning hjælper vi dig gerne med hos Ditflyttefirma.dk.

Som tommelfingerregel plejer vi at sige, at det ved alle flytninger over 2 etager fra jordniveau vil være billigere at leje en lift end at få flyttefolk til at bære det op. Man kan også sige, at i hvert fald større privatflytninnger til og fra etageejendomme, som ikke er forsynet med elevator, i de fleste tilfælde vil være billigere, hvis man tager liften til hjælp. Og jo større flytteopgaven er, desto større besparelse.

Flytteliften er ligeledes perfekt til professionelt brug. Skal dit køkkenfirma have transporteret tunge køkkenelementer op på 4. sal? Ring til Ditflyttefirma.dk. Gulvplanker eller andet materiale til lægning af nyt gulv sender vi til vejrs på et øjeblik.

Dine ansatte kan koncentrere sig om det, de er bedst til. Vi klarer flytningen med vores flyttelift. Mange håndværkere benytter sig desuden af lift i forbindelse med både nybyggeri og renoveringsopgaver i eksisterende ejendomme. Slip for slæbet – og spar masser af tid!

Vi flytter i hele EU fra vores base i Aarhus.

Trust-Kort-img

Flyttelift ved erhvervsflytninger

Gratis Konsulentbesøg

FLYTTELIFT-AARHUS-body-img-1

Praktiske oplysninger om vores flyttelift:

  • Liften kan håndtere op til 10 flyttekasser ad gangen – svarende til 250 kg indbo
  • Liften flytter dine ejendele fra grundniveau til 5. sal på bare 25 sek.
  • Liften kører på 220 V og behøver derfor blot en almindelig stikkontakt. Den bruger dog op til 2.8 kW, og der skal derfor være en sikring med min. 13 ampere knyttet til den kontakt, som skal levere strømmen. Ved behov kan vi medbringe en benzingenerator mod en merpris på 500,- kr. + moms
  • Anvendelsen kræver en plan flade foran bygningen. Vi skal bruge mindst 4 meter fra husmuren, og liften skal placeres direkte ud for det vindue eller den dør/altan, hvor liften skal lande. Tjek at vinduer og døre kan åbnes, og at der er plads til, at flyttegods og flyttekasser kan passere
  • Liften kræver en ubrudt aktionsbane. Tjek således, at der ikke er træer eller el-ledninger i det forløb, hvor liften skal køre
  • Flytteliften lejes KUN ud sammen med mindst én ansat fra Ditflyttefirma.dk

Flotte anmeldelser på Trustpilot
9,5 Fremragende