• (0045) 22 80 98 98

Privatflytning Danmark

Konsulentbesøg & fast pris

Ditflyttefirma.dk
Tidl. Varebilnu.dk

Få godt tilbud på din flytning

Send os dit telefonnummer og fortæl,
hvornår vi må kontakte dig
Eller ring til Stig Flyttemand på
22 80 98 98
og få en snak omkring din flytning

Flytning med Flyttelift i Århus er blevet en dundrende succes for Ditflyttefirma.dk. Flere og flere indser fordelen ved at bestille en lift til flytning til og fra etageejendomme, hvor alternativet er endeløse strabadserende ture op og ned af trapper med alt for tungt og uhåndterligt flyttegods.

Vælger du en flytning med flyttelift, slipper du for en masse bekymringer og besvær, og du slipper for at skulle mobilisere en hær af venner og familie til at bære dine voluminøse ejendele til eller fra højderne.

Med en effektiv lift som praktisk hjælper vil flytteprocessen pludselig se lidt mere menneskelig ud. Og du kan jo stadig invitere familien og vennerne på en forfriskning i anledning af flytningen …:-)

Hos Ditflyttefirma.dk har vi et omfattende udstyr, så vi kan håndtere alle slags flytninger perfekt. Flytteliften er en af vores mest benyttede remedier, og den har vist sit værd ved talrige flytninger i Århus og omegn. Måske har du allerede set den i gadebilledet.

Liftens kapacitet er imponerende. Den har en rækkevidde på ikke mindre end 18 meter, og det sætter os i stand til at klare flytninger med lift helt op til 5. sals højde. På trods af sine stærke dimensioner har liften en særdeles handy størrelse, og det er normalt ikke noget problem at køre liften ind i selv smalle baggårde og gyder.

Som det ses, er flytning med lift perfekt til private flytninger. Med brug af liften spares mandtimer, men du skal naturligvis vurdere, om besparelsen i arbejdstid opvejer prisen på leje af liften. Denne beregning hjælper vi dig gerne med hos Ditflyttefirma.dk.

Som tommelfingerregel plejer vi at sige, at det ved alle flytninger over 2 etager fra jordniveau vil være billigere at leje en lift end at få flyttefolk til at bære det op. Man kan også sige, at i hvert fald større privatflytninnger til og fra etageejendomme, som ikke er forsynet med elevator, i de fleste tilfælde vil være billigere, hvis man tager liften til hjælp. Og jo større flytteopgaven er, desto større besparelse.

Liften er ligeledes perfekt til professionelt brug. Skal dit køkkenfirma have transporteret tunge køkkenelementer op på 4. sal? Ring til Ditflyttefirma.dk. Gulvplanker eller andet materiale til lægning af nyt gulv sender vi til vejrs på et øjeblik.

Dine ansatte kan koncentrere sig om det, de er bedst til. Vi klarer flytningen med vores flyttelift. Mange håndværkere benytter sig desuden af lift i forbindelse med både nybyggeri og renoveringsopgaver i eksisterende ejendomme. Slip for slæbet – og spar masser af tid!

Prisen på leje af lift i Aarhus hos Ditflyttefirma.dk er favorable. Lej vores lift + en flyttemand for bare 550 kr. i timen plus moms. Ønsker du to mand med liften, er prisen 1000 kr. i timen plus moms. Min. lejetid er 4 timer.