FLYTTEFIRMA ODDER

Professionelt flyttefirma Odder

Står du og skal flytte, og mangler du et flyttefirma og en erfaren flyttemand i Odder? Dit Flyttefirma har mere end 25 års erfaring og tilbyder dygtige og kompetente flyttemænd i Odder, hvis du står og skal flytte.

Flytning i Odder og omegn

Hos Dit Flyttefirma har vi mange års erfaring med firmaflytninger for både store og små virksomheder. Som erfaren flyttemand i Odder ved vi, at det kræver snilde, overblik og planlægning at håndtere firmaflytninger. Vi sørger for en professionel og gnidningsfri flytteproces for din virksomhed, så det bliver en god flytteoplevelse. Kontakt os i dag med din flytteopgave, hvis du ønsker vores hjælp til din virksomhedsflytning.

Erfarne og dygtige flyttefolk

Vi har mere end 25 års erfaring fra flyttebranchen og med alle typer flytninger i både ind- og udland. Vores solide erfaring og knowhow sikrer dig en professionel flytning, hvor dine ejendele er i trygge og kompetente hænder hele vejen. Vores mangeårige ekspertise og kapacitet sikrer dig et godt og professionelt forløb.

KONTAKT MIG

– Jeg vil gerne kontaktes af Dit Flyttefirma

DITFLYTTEFIRMA-header-logo-img

ALSIDIGT FLYTTEFIRMA MED MERE END 25 ÅRS ERFARING – vi lægger vægt på høj kvalitet og minimal fejlmargin.
Vi er ikke de billigste i branchen, men vi anvender al vores VIDEN OG KNOWHOW til at gøre din flytning så GNIDNINGSLØS OG NEM som muligt.
Kontakt os for et GRATIS BESØG af en flyttekonsulent.

FLYTTEFIRMA-ODDER-body-img

Fleksibelt flyttefirma

Vi kan hjælpe med at løse alle typer flytteopgaver. Her er et udpluk af de flytteopgaver, vi tilbyder vores hjælp til:

  • Lagerflytning
  • Nedpakning og udpakning
  • Udlån og levering af flyttekasser
  • Nedtagning af hylder og lamper
  • Adskillelse og montering af møbler
  • Specialforsikring på kunst og andre emner over 50.000 kr.

Få et tilbud på din flytteopgave

Ønsker du hjælp til din flytning? Vores dygtige og erfarne flyttefolk står klar til at hjælpe dig med din flytteopgave. Vi kan hjælpe med alle typer flytteopgaver og sørger for en effektiv og professionel flytning. Uanset om du har brug for hjælp til privat- eller firmaflytning, så tilbyder vi vores flyttehjælp i hele Danmark og i Europa. Kontakt os i dag med din opgave for et gratis besøg eller online møde med vores flyttekonsulent.

Vi flytter i hele EU fra vores base i Aarhus.

Trust-Kort-img

Gratis Konsulentbesøg