• (0045) 22 80 98 98

Privatflytning Danmark

Konsulentbesøg & fast pris

Ditflyttefirma.dk
Tidl. Varebilnu.dk

Få godt tilbud på din flytning

Ved større flytninger -
bestil konsulentbesøg

Jeg tror, at vi alle jævnligt har med virksomheder at gøre, som bruger en formue på markedsføring for at overbevise os om den høje kvalitet af deres produkter.

Derefter leverer de et produkt af en kvalitet, som kun efterlader os som kunder med ønsket om at advare alle vores venner og bekendte om ikke at handle samme sted.

De store udgifter til denne form for markedsføring betyder nemlig, at disse firmaer fristes til at levere en lav kvalitet til en høj pris.

Som uddannet markedsøkonom – og som selvstændig i transportbranchen siden 1995 – er det min erfaring at:

  • Hvis vi leverer et godt stykke arbejde, fortæller kunden det til 10 andre
  • Hvis vi leverer et dårligt stykke arbejde, fortæller kunden det til 100 andre
  • Et langt sejt træk med tilfredse kunder er den eneste rigtige strategi

Vores motto og markedsføringsstrategi er derfor – ud over at vi hylder sund fornuft – at ethvert udført arbejde skal fremtræde som en reklame for vort firmas formåen.

For os er den personlige anbefaling fra en af vore tilfredse kunder den bedste reklame, vi kan få. Vi glæder os over, når vore kunder anbefaler os til venner, familiemedlemmer etc.

Sådanne anbefalinger kan ikke købes for ussel mammon. Og det forpligter os til at yde den samme høje kvalitet – hver gang. Vi tør lægge vægt bag de store ord.

Vi har derfor allieret os med Trustpilot, som er Europas største og mest pålidelige anmeldelsessite af virksomheder, der annoncerer på internettet.

Vi beder alle vores kunder om  ros/ris i dette forum.

Ros er altid dejligt. Ris er endnu bedre, da det kan hjælpe os med at rette eventuelle fejl i bestræbelserne på at blive den perfekte tranportpartner for dig.

Stig Møller.
Adm. direktør for Ditflyttefirma.dk