• (0045) 22 80 98 98

Privatflytning Udland

Konsulentbesøg & fast pris

Ditflyttefirma.dk
Tidl. Varebilnu.dk

Få godt tilbud på din flytning

Send os dit telefonnummer og fortæl,
hvornår vi må kontakte dig
Eller ring til Stig Flyttemand på
22 80 98 98
og få en snak omkring din flytning

Europa er vores baghave!

Skal du flytte til udlandet eller hjem igen? Så hjælper vi dig også gerne med det.

Vi har flyttet til og fra de fleste lande i Europa. Vores tilgang til udlandsflytninger er lidt anderledes end de fleste andre flyttefirmaers.

Det er normalt at sampakke flyttegods i containere og sende containeren med det firma, der nu skal den vej alligevel, og så lade dem eller deres samarbejdspartnere tømme containeren på modtageradressen.

Det er der nogen, der mestrer til UG, og andre, som hverken kommer helt eller halvt i mål.

 

Flyttegods skal ikke blandes sammen

Vores tilgang, såvel i Danmark som i resten af Europa, er, at flyttegods ikke skal blandes sammen, og at det ikke skal igennem flere firmaer.

Det er vores folk der pakker vognen, det er vores folk der forestår transporten, og det er vores folk, der tømmer vognen igen.

Vi hyrer gerne eksterne flyttefolk ind, når vi er i udlandet, men der er altid minimum 1 af vores flyttefolk, som er med på opgaven fra start til slut, og I har én fast kontaktperson, som har ansvaret for jeres flyttegods.

Vi hjælper dig med at lave toldpapirer, pakkelister osv. Vi vil gerne forestå nedpakning, men de fleste af vores kunder ønsker selv at pakke.

Det er vigtigt, når du skal flytte til udlandet, at du kontakter flyttefirmaet, før du begynder at pakke.

Specielt hvis du flytter til et land i Europa, som IKKE er medlem af EU. Der gælder her andre regler for, hvordan der pakkes og redegøres for flyttegodset.

En udlandsflytning bør som alle andre flytninger starte med et konsulentbesøg i dit hjem. Men det kan jo af gode grunde være besværligt, specielt hvis du skal flytte hjem fra udlandet.

Så klarer vi de indledende øvelser over Skype, Facetime eller lignende services, som gør det muligt at få et overblik over opgaven.