• (0045) 22 80 98 98

Privatflytning Danmark

Konsulentbesøg & fast pris

Ditflyttefirma.dk
Tidl. Varebilnu.dk

Få godt tilbud på din flytning

Send os dit telefonnummer og fortæl,
hvornår vi må kontakte dig
Eller ring til Stig Flyttemand på
22 80 98 98
og få en snak omkring din flytning

10 gode pakkeråd

Langt de fleste af vores kunder vælger selv at pakke deres indbo ned for så at lade flyttefolkene tage slæbet. Når du vælger selv at pakke dit indbo, er der en del, du skal være opmærksom på:

Det er dit ansvar, at dit flyttegods er pakket forsvarligt og emballeret, så det kan modstå de påvirkninger, der normalt forbindes med flytning, herunder transport på de danske veje.

Derfor:

1. Køb flyttekasser af fornuftig kvalitet, min paptykkelse 7 mm. Der findes mange kasser, der er tyndere og billigere, men kasser, der er tyndere end 7 mm, er uegnede til flytning! Køb kun én størrelse. Det gør det nemmere for flyttefolkene at pakke vognen.

 

2. Køb rigeligt. Vi plejer at sige: Start med 25 kasser. Herefter 20 pr. person i husstanden. Det lyder som en kliche, men det er først, når du flytter, du finder ud af, hvor meget du har samlet sammen. Spar den ekstra tur til byggemarkedet efter kasser og køb rigeligt første gang.

3. Pak dem let og ensartet. Et lag bøger og andre tunge ting i bunden og så lette ting for resten. Pak, så alle kasser vejer nogenlunde det samme. Det gør det meget nemmere for flyttefolkene at holde et godt, fast tempo. Ingen kasser må veje over 15 kg.

4. Forsøg at begrænse indholdet i kasserne til at være fra 1 rum. Skriv på kasserne, hvilket rum i din nye bolig du gerne vil have kasserne placeret i.

5. Glas, porcelæn, keramik osv. emballeres med avispapir/pap, inden det lægges i kasser. Ligeledes skal skarpe og spidse genstande emballeres, så flyttefolkene ikke kommer til skade.

6. Fladskærme transporteres bedst i original emballage. Hvis denne ikke haves, emballeres med bobleplast. Vær opmærksom på, at nogle fladskærme, herunder bl.a. plasmaskærme, skal transporteres oprejst.

7. Spejle, billeder glasrammer og lign. emballeres med bobleplast.

8. Hårde hvidevarer skal være helt tømt for vand og andre væsker. Vand i en flyttebil resulterer i, at bunden i alle de nederststående flyttekasser ødelægges.

9. Overvej/tag en snak med flyttefirmaet om, hvilke af dine møbler du bør skille ad. Mange større skabe og kommoder fra bl.a. Ikea er udmærkede møbler, men de er ikke bygget til, at de skal flyttes rundt på i samlet stand.

10. Tøm kommodeskuffer og lign. Undgå at bremse skufferne med tape. Det ødelægger dine møbler og er besværligt at fjerne. Køb i stedet en stor rulle film.