Jeg forstår

Erhvervsflytning Aarhus

Professionel erhvervsflytning Aarhus

Hos Dit Flyttefirma har vi mange års erfaring med flytninger for virksomheder, og særligt med erhvervsflytning Aarhus og omegn. Kontakt os på tlf. 22 80 98 98 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Erfaring og omhyggelighed

Flytning af virksomheder er en disciplin, der virkelig skiller fårene fra bukkene! Det er ikke nok at stille med et hold brølstærke flyttemænd, starte i den ene ende og så knokle på, til der ikke er mere at flytte.

Planlægning er Alfa og Omega, når det kommer til erhvervsflytning!

Hos Dit Flyttefirma har vi IKKE byens største og stærkeste flyttemænd. Men som vi plejer at sige, så bruger vi hovedet, når vi flytter.

Er vi det rigtige flyttefirma for jer?

En erhvervsflytning skal planlægges grundigt og realistisk. Tid er penge, og den tid, der skal bruges på at flytte, er tid, hvor jeres virksomhed ikke tjener penge.

Ikke mindst for at kunne lave et budget over de samlede udgifter ved flytningen er det derfor nødvendigt med en god og realistisk planlægning.

Kontakt mig
- Jeg vil gerne kontaktes af Dit Flyttefirma
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email

Alsidigt flyttefirma med mere end 25 års erfaring – vi lægger vægt på høj kvalitet og minimal fejlmargin.
Vi er ikke de billigste i branchen, men vi anvender al vores viden og knowhow til at gøre din flytning så gnidningsløs og nem som muligt.
Kontakt os for et gratis besøg af en flyttekonsulent.

Ikke billigst - men bedst

Er du ude efter en billig flytning, er det ikke os, du skal hyre til opgaven.

Er du ude efter en flytteproces, der er ordentligt planlagt, så tiden bruges rigtigt og tingene lykkes - så er du til gengæld kommet til det helt rette sted!

Erhvervsflytning i Århus

Vi tilbyder mere end blot flytning - hos Dit Flyttefirma kan vi skræddersy flytningen, så den matcher jeres behov. Vi tilbyder alt lige fra nedpakning og demontering til udpakning og opsætning. Det gælder både lager og kontor.

Hvis det er nødvendigt, tilbyder vi også opbevaring i en eventuelt mellemliggende periode samt bortkørsel af eventuelle emner, der ikke skal flyttes med.

Vi flytter i hele EU fra vores base i Aarhus.

Gratis Konsulentbesøg

Sådan er en god flytning ifølge os

En god erhvervsflytning starter med et konsulentbesøg, hvor vi tager en grundig snak omkring jeres forestående erhvervsflytning. Herefter udarbejder vi et oplæg til, hvordan vi mener, flytningen skal udføres, og hvad den skal koste.

Hertil kommer der som regel lidt ændringer, og det hele ender ud med et tilbud med en fast pris samt en realistisk tidsplan for flytningen.

Ring og book et møde til en uforpligtende snak omkring jeres flytning.

Vi har hjulpet mange kunder i og i nærheden af Århus og hjælper også gerne dig.

Flotte anmeldelser på Trustpilot
9,5 Fremragende